piatok 26. decembra 2008

Medovníky














Mäkké medovníčky, ktoré vám pri dobrom skladovaní nestvrdnú.

500 g hladkej múky
150 g práškového cukru
1ČL sódy bikarbony

1. spolu zmiešame.

125 g medu
125 g margarínu
2 vajcia
1 ČL mletej škorice
4 klinčeky a aníz - roztlčené

2. Zo všekých ingrediencií vymiesime cesto. Bochník dáme do vrecka a uložíme do chladničky minimálne na 2 hodiny.

3. Rozvaľkáme ho na 5 mm a vykrajujeme. Ukladáme na papier na pečenie, potrieme rozšľahaným žĺtkom a pečieme v rúre pri 180 - 190°C asi 10 min.

4. Skladujeme v krabici s rozkrojeným jablkom.

2 komentáre:

neytap povedal(a)...

go e1d72g3v62 replica louis vuitton bags replica bags on amazon replica bags los angeles replica hermes bag i8u41q4k93 replica bags wholesale hong kong replica bags manila important source k6y03a0k68 replica bags ru

tesashesh povedal(a)...

s4a36e9b10 j4y70m1z78 l1f98k9t56 z0d53y7d10 v4u79d0u72 g0n99e3h60