1 morčacie stehno
2 cibule
petržlenová vňať
soľ
červená mletá paprika
1. Mäso pokrájame na kocky približne 2x2cm, nie viac.
2. Cibuľu prekrojíme na polovicu a krájame jemné plátky, nie na kocky, ale tak aby nám vznikli polkruhy, ktoré potom v rukách pomačkáme nech vytečie trocha šťavy na mäso a zmiešame s mäsom.
3. Mäso s cibuľou posolíme a ochutíme červenou paprikou.
4. Všetko dobre zmiešame a necháme marinovať 2 hodiny. Potom opečieme na panvici.
5. Hotové mäso podávame s čerstvo cibuľou nakrájanou tak isto ako tú predošlú a s najemno nakrájanou petržlenovou vňaťou.
nedeľa 3. mája 2009
Morčacie stehno
Posted by Recepty at 13:08
Labels: Mäsové recepty
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára