500 g kuracích srdiečok
soľ
mleté čierne korenie
červená paprika
väčšia cibuľa pokrájaná na malé kúsky
olej
1. Srdiečka očistíme od nadbytočného tuku, nakrojíme a prúdom vody vymyjeme krv zo srdiečok.
2. Dáme na panvicu s trochou oleja, posolíme a ochutíme korením a parikou. Chíľku opražíme na veľkom ohni, potom stiahneme na stredný plameň a podusíme niekoľko minút. 3. Potom pridáme cibuľu a pečieme na panvici až kým nie sú srdiečka hotové, šťava ktorú pustili sa už odparila.
4. Podávame s pitou a tahini, prípadne sa dá aj s ryžou alebo pečivom.
piatok 20. marca 2009
Kuracie srdiečka
Posted by
Recepty
at
7:10
Labels: Mäsové recepty
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
2 komentáre:
velmi podobny recept myslim, ze lepsi :-|
http://recepty.pozri.sk/recept-zapekane-kuracie-pecienky-334
go to my blog dolabuy.co here are the findings replica gucci bags find more dolabuy Loewe
Zverejnenie komentára